Högsta kvalitet

På Malmqvist Byggnads lever vi efter egna mottot att varje dag leverera byggnadsentreprenader med rätt kvalitet, i rätt tid och till rätt pris. Under projektets gång jobbar vi transparent med en nära och öppen dialog med dig som kund. 

Vid sidan av våra duktiga medarbetare är vårt goda rykte det viktigaste vi har att luta oss mot. Och våra fina kundrelationer bevarar vi genom att: 

» Vara enkla att ha att göra med

» Upprätthålla korta och effektiva beslutsvägar

» Hålla ordning och reda

» Arbeta säkert och tryggt

» Säkerställa att vi har engagerad och kunnig personal

» Erbjuda utvecklingsmöjligheter och vara en attraktiv arbetsgivare

» Säkerställa bra samarbeten med underentreprenörer och leverantörer

Helhetserbjudande inom byggnadsentreprenad

Vi arbetar brett med allt från lokalanpassning och renovering till ny och ombyggnation. Som din partner kan vi ta oss an allt från kontor till butiker, gym, tak & fasad, rena installationsprojekt och vårdinrättningar. Och vi gör det även under pågående verksamhet i fastigheten om så önskas. Vi har lång erfarenhet och bred kompetens. 

Service och underhåll

Kundens behov kommer alltid i första rummet. Därför erbjuder vi en egen tjänst för service och underhåll. Vi ser helt enkelt till att allt i er lokal eller fastighet fungerar som det ska. Allt för att ni ska slippa störande och kostsamma avbrott i verksamheten.  

Med närhet till dig som kund arbetar vi alltid med detaljerade och långsiktiga underhållsplaner.  En process som säkerställer att vårt arbete på plats hos er genomförs smidigt både vad gäller buller och logistik. Om något akut skulle hända kan vi tack vare vår närvaro i centrala Stockholm snabbt vara på plats och hjälpa till. 

Vill du veta mer?

Har du frågar gällande total, general eller delade entreprenader? Kontakta oss så berättar vi mer hur vi kan hjälpa dig.