Professionell Byggentreprenad i Stockholm

Välkommen till Malmqvist  – Din Partner för Byggentreprenad i Stockholm

Är du i behov av pålitliga och professionella byggentreprenadtjänster i Stockholm? Då har du kommit rätt. Malmqvist är det företag du kan lita på för att leverera byggprojekt med hög kvalitet och precision i Stockholm-området.

Våra Byggentreprenadtjänster i Stockholm

Vi erbjuder ett brett utbud av byggentreprenadtjänster i Stockholm, inklusive:

  • Nybyggnation: Vår erfarna personal kan ta hand om allt från planering och design till genomförande av nya byggprojekt, oavsett om det är kontorslokaler, kommersiella fastigheter eller bostadshus.

  • Renovering och Ombyggnad: Vi specialiserar oss på att förvandla äldre fastigheter till moderna och funktionella utrymmen. Våra renoveringsprojekt har gjort oss till en erkänd aktör inom området.

  • Lokalanpassning: Vi har expertisen att skräddarsy lokaler efter dina behov. Oavsett om du vill anpassa en butik, kontor eller restaurang, kan vi göra det åt dig.

  • Tak och Fasad: Våra kunniga team kan utföra tak- och fasadarbeten för att säkerställa att dina fastigheter är skyddade mot väder och vind.

  • Service och Underhåll: Vi erbjuder regelbundet underhåll och snabb service för att säkerställa att dina fastigheter fungerar smidigt utan onödiga avbrott.

Varför välja oss som din byggentreprenad i Stockholm?

 • Erfarenhet: Med många års erfarenhet av byggentreprenader i Stockholm har vi en djup förståelse för marknaden och dess unika utmaningar.

 • Kundfokus: Vi sätter alltid våra kunders behov och önskemål i första rummet. Din tillfredsställelse är vårt främsta mål.

 • Kvalitet och Precision: Vi strävar efter att leverera projekt i högsta kvalitet i rätt tid och till rätt pris.

 • Säkerhet: Vi tar säkerheten på allvar och följer strikta säkerhetsprotokoll för att skydda våra team och dina egendomar.

Vill du veta mer?

Oavsett om du har ett stort kommersiellt projekt eller behöver hjälp med mindre byggentreprenader i Stockholm, är Malmqvist Byggnads redo att ta itu med dina behov. Kontakta oss idag för att diskutera ditt projekt, begära en offert eller få mer information om våra tjänster. Vi ser fram emot att vara din pålitliga partner inom byggentreprenad i Stockholm.